Jägareförbundet Skåne finns på plats hos Kjells Vapen & Sport i Sjöbo och hos Fleninge Jakt utanför Helsingborg torsdagen den 29 augusti!

måndag, 26 augusti 2019

Passa på att komma förbi och för en pratstund om Jägareförbundets verksamhet och om jakt.

Du har möjlighet att ge förslag på verksamhet som du som medlem önskar att förbundet jobbar med!

Du kan naturligtvis också ta del av Jaktias alla fina erbjudanden!

Hos Kjells Vapen & Sport har du också möjligheten att få din trofé bedömd.

Trofén måste dock ha torkat minst 30 dagar efter kokning.

Vi finns på plats under butikens ordinarie öppettider.

Välkommen!

Jägareförbundet Skåne