Regionmästerskap i eftersök 4 augusti 2019

måndag, 19 augusti 2019

Michael Olsson och Månhöjdens Bilbo, Kalmar län stod som segrare vid Svenska Jägareförbundet Syds Regionmästerskap i eftersök. Foto: Marie Berglind

Den 4 augusti gick Region Syds mästerskap i eftersök av stapeln.
På jägareförbundets hemsida finns nu en text om dagen som Fredrik Svensson skrivit.

Länk: https://jagareforbundet.se/jakt/eftersok/nyheter-viltolycka/2019/08/michael-olsson-som-segrare-med-manhojdens-bilbo-jagareforbundet-syds-regionsmasterskap-i-eftersok/ .

Den pokal som vinnaren Michael Olsson visar upp på bilden är det nya vandringspriset för Regionmästerskap i syd.

Stort Tack till hundgruppen i Jägareförbundet Jönköping med Fredrik Svensson i spetsen som arrangerade årets Regionmästerskap i eftersök. Bra jobbat 🙂

Nu hoppas vi att någon länsförening känner sig sugna på att ta över stafettpinnen och arrangera RM 2020.

Vänliga Hälsningar
Louise