Nu finns information om alla årets jaktfältskjutningar i vårt kalendarium

måndag, 10 februari 2020

Våren närmar sig och snart är det dags att plocka fram ditt kulvapen för att delta i Jägareförbundet Skånes traditionella jaktfältskjutningar.

Vi startar som vanligt i Fjälkinge. I år redan den 29 mars.

Sako Sweden sponsrar som vanligt med en 22:a som man då har möjlighet att med lottens hjälp vinna.

Nyheter för året att en ytterligare arrangör/plats har tillkommit nämligen Trelleborgs jsk.

Lagtävlingen har under senare år inte rönt något större intresse och är därför struken.

Bifogad länk filmad av Roger Barrborn visar hur det kan gå till vid en jaktfältskjutning: https://youtu.be/O3qaYDzUjz8

Anmälan sker som vanligt skjutdagen på respektive skjutplats.