BPH – beskrivningarna gör omstart i augusti. Det finns platser kvar!

måndag, 22 juni 2020

Beteende och personlighetsbeskrivningarna hund (BPH) har ju liksom flertalet andra verksamheter pausats på grund av Covid-19. Vi gör nu ett försök till omstart i augusti (8-9 aug) och september (13 och 27 sept).

Läs mer här: https://jagareforbundetskane.se/hundar/beteende-och-personlighetsbeskrivning-hund-bph/

Tider ovan (augusti och framåt gäller under förutsättning att inte ytterligare restriktioner kommer från SKK eller Folkhälsomyndigheten!

Du är välkommen att anmäla och delta på BPH under förutsättning att du är fullt frisk och inte har några förkylnings/coronasymptom. Enligt SKK får personer som tillhör riskgrupp ej delta.

Fler datum kommer för 2020 senhöst, beroende på SKK och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det finns också möjlighet för uppfödare eller rasklubbar att boka in datum, ta kontakt med Jägareförbundet Skåne, se anmälan.