Inspirerande eftersökskurs med Per ”Bula” Kristoffersson

måndag, 15 juni 2020

Jägareförbundets Skånes hundgrupp arrangerade den 13 -14 juni eftersökskurs med kursledaren Per ”Bula” Kristoffersson.

Kursen genomfördes vid Rävetofta OK:s klubbstuga i Teglaröd mellan Kågeröd och Ljungbyhed. Båda dagarna var helt inriktade på utomhus aktiviteter, avseende både teori och praktik (Corona tider).

14 kunskapshungrande eftersöksjägare lyssnade och tog till sig av ”Bulas” enorma kunskap, både i teori och praktik.

Stämningen var hög och öppen, frågorna duggade tätt. Svaren tydliga och precisa.

Dagarna varvades mellan teori och praktiska övningar med egna hunden.

Det är svårt att inte bli inspirerad och engagerad när man lyssnar på ”Bula”, man vill bara hem och testa nyvunna kunskaper.

Håkan Nilsson

Hundgruppen Jägareförbundet Skåne

+46 705 248130

hakan.nilsson@jagareforbundetskane.se