Inställda aktiviteter i Skåne med anledning av Covid-19

lördag, 31 oktober 2020

Inställda aktiviteter i Skåne med anledning av Covid-19

Med de strängare förhållningsregler som Folkhälsomyndigheten rekommenderat för bl a Skåne fram till 17 november med anledning av Covid-19 har länsföreningen beslutat att ställa in utbildningsjakterna Brösarp (Vitemölle) 6 november och Hässleholm (Olahus) 14 november.

De, som har gjort föranmälan till angivna jakter har fått information.

Jägareförbundet Skåne följer Folkhälsomyndigehetens vidare rekommendationer och kommer  vid behov att fatta beslut om ev nya restriktioner i verksamheter efter 17 november.