Jaktvårdskretsarnas årsmöten – digital utbildning

onsdag, 16 december 2020

Studiefrämjandet har nu tagit fram fyra datum för utbildning i Zoom/Teams inför kretsårsmöten.

Tisdagen den 12 jan

Torsdagen den 14 jan

Måndagen den 18 jan

Onsdagen den 20 jan

Välkommen att anmäla in till de olika tillfällena (1-4pers/krets).

Anmälan görs till anneli.stjernberg@jagareforbundet.se

Tanken är en utbildning där ni praktiskt bekantar er med hur ett årsmöte kan gå till, och en genomgång av processen kring planering och genomförande av digitala årsmöten.
Alla kretsar och länsföreningar är själva ansvariga för att och hur årsmötena genomförs. Studiefrämjandet kan i detta skede bara ge förslag på tillvägagångssätt.

Upplägget för kursen kommer vara ett mötestillfälle i tre akter enligt följande:

1. Testmöte i Zoom (Teams nämns som alternativ) med presentation av föreslagen mötesordning, genomgång av verktygets funktioner, acklamation och votering.
  2. Process för planering och genomförande av digitala årsmöten. Vad tänka på i vilka steg? Kompletteras med mall för mötesinstruktioner mm.
  3. Sammanfattande tekniktips

Ha det fint!