Jägareförbundet Skånes Fältviltsgrupp bjuder in till fältvandring på Söderslätt den 7 september kl. 18.00.

torsdag, 1 juli 2021

Det blir en inspirerande kväll om viltvårdsåtgärder i jordbrukslandskapet som gynnar både fältvilt och biologisk mångfald i landskapet.
Klicka HÄR för att anmäla dig. Du som anmäler dig får en bekräftelse med mer information när aktiviteten närmar sig.

Jägareförbundet Skåne bjuder in till Fältvandring på Söderslätt

Välkommen!

Nerladdningsbara filer

Jägareförbundet Skåne bjuder in till Fältvandring på Söderslätt