information om hur förvaltning och jakt bedrivs inom ett vargrevir

tisdag, 7 september 2021
Av: Uno

 

Jägareförbundet Skånes medlemmar hälsas välkomna till digital informationskväll med Gunnar Glöersen, jaktvårdskonsulent och rovdjursansvarig hos Svenska Jägareförbundet. Gunnar delar med sig av sina erfarenheter av jakt inom vargrevir. Mer information finns i den bifogad filen.
Anmälan till informationskvällen görs HÄR!
Välkommen!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.