Svenska Jägareförbundet genomför Trofévärdering på Jakt & Friluftsgården Lund 21 oktober

tisdag, 14 september 2021

Svenska Jägareförbundet genomför Trofévärdering på

Jakt & Friluftsgården Lund

Bedömningsdag: Torsdagen den 21 oktober mellan 1600-1900.

Inlämning: från den 10 oktober går det att lämna in alla nationella troféer för bedömning till Jakt & Friluftsgården i Lund kolla butikens öppettider på FB eller deras hemsida.

Avhämtning: av inlämnad trofé ska göras genast efter bedömningstillfället.

Vad gäller:
-Trofén ska ha torkat 1 månad från kokningstillfället.

– Trofén får inte vara monterad dvs. ingen platta.

-Bifoga uppgifter om Troféägarens namn, adress och  telefonnummer, när djuret är skjutet och vilken plats det är skjutet på, samt kommun och län.

Avgifter för trofébedömning

Enligt Svenska Jägareförbundets och CIC:s statuter bedöms nationella troféer som älg, kronhjort och dovhjort, rådjur, vildsvin, mufflon samt skallar av b la räv, grävling och björn.

Avgift: 300 kr per bedömning av betar, horn och kranium för medlem (600 kr för icke medlem).
Avgift: för eventuell medalj tillkommer oberoende av storlek och valör – 150 kr.
Summa inkl. medalj 450 kr (medlem) resp. 750 kr (icke medlem).
OBS! Värderingsintyg, medalj och faktura skickas till troféägaren strax efter värderingen är utförd.

Frågor ställs till Poul-Erik Jensen e-post info@agrojakt.se eller tel. 070–3833072