Dag Lidén blir ny generalsekreterare i Svenska Jägareförbundet

tisdag, 21 december 2021

Dag Lidén börjar som generalsekreterare den 1 juni. Foto Magnus Rydholm

Efter sex månaders rekryteringsprocess har förbundsstyrelsen anställt Dag Lidén som ny generalsekreterare för Svenska Jägareförbundet. – Jag är glad och nöjd över att vi fått tag på en mycket kompetent och erfaren ledare. Dag Lidén kommer att påbörja anställningen 1 juni, säger förbundsordförande Peter Eriksson.

Läs mer här: https://jagareforbundet.se/aktuellt/forbundsnyheter/2021/12/dag-liden-blir-ny-generalsekreterare/?fbclid=IwAR09JC5djffbULFV_UHy7AwQc9sYUEIygzXnRvXfVbZCg_U2_uHhAF_j5_c