Jaktfältskjutningen i Fjälkinge 27 mars ställs in. Kommer ev flyttas till nytt datum ny plats.

söndag, 20 mars 2022
Av: Uno

Tråkiga nyheter – Det blir ingen jaktfältskjutning i Fjälkinge 27 mars!

Ny markägarrepresentant för grushålan i Fjälkinge har efter långdragen påtryckning för ett godkännande av nyttjande av marken återkommit med beskedet att marken inte  upplåts för jaktfältskjutning 27 mars! 
Arrangörerna har tittat på alternativ som skulle kunna fungera men har efter flera vändor kommit fram till att man inte har något annat alternativ än att tillfälligt ställa in skyttet i väntan på att en alternativ plats kan dyka upp.
Arrangörerna kommer att åka runt till jaktbutiker och dylikt och informera så att de kan meddela sina kunder, och man kommer även att vara på plats i Fjälkinge 27 mars för  att förklara för de som inte nåtts av informationen att det uppstått problem med marktillståndet.
 
Det  finns alternativ som ska tittas på och förhoppningsvis så kan man inom kort komma med en ny plats och även ett nytt senare datum för jaktfältskyttet någonstans i Kristianstad kommun.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.