”Rapphönskurserna inställda”

fredag, 4 mars 2022

”Rapphönskurserna inställda”

Vi lämnar det tråkiga beskedet att rapphönskurserna som vi planerat  att genomföra den 11 mars i Tommarp och på Segragymnasiet den 18 mars är inställda.

Det beror på att för få har anmält sig till de båda kursdagarna i nordväst och sydost som vi planerat att genomföra.
Vi har inte gett upp vi kommer med all sannolikhet att göra ett nytt försök i framtiden och hoppas då att få återkomma.

Håll koll på denna sida här kommer inf. om ev. nya kursdagar.

AgroJakt/Jägareförbundet Skåne