Många glada besökare och efteråt väldigt trötta men nöjda funktionärer när Jägareförbundet Skånes ungdomsgrupp medverkade vid Skånska Lantlivsdagarna på Bosjökloster!

torsdag, 12 maj 2022

Helgen den 7-8 maj anordnade Bosjökloster för första gången Skånska Lantlivsdagarna med inriktning hantverk, närproducerad mat och djur och natur.

Självklart ställde Jägareförbundet Skånes ungdomsgrupp upp med en monter på marknaden!

Helgen bjöd på strålande sol, många glada besökare och efteråt väldigt trötta men nöjda funktionärer från Jägareförbundet Skåne.

Omkring 1500 deltagare besökte marknaden under helgen.

Vår monter bestod av information och medlemsrekrytering, ett bord med ”vilda lådan” där vi visade intresserade besökare pälsar, horn, skallar och ben samt ett stort område där besökare fick prova på luftgevärsskytte. Inför helgen hade 1000 luftgevärsskott köpt in och alla gick åt under helgen!

Jag vill rikta ett stort tack till funktionärerna som gjorde deltagandet på marknaden möjligt!

Tack till Martin, Holger och Emelie!

Johan Olsson

Ungdomsansvarig Jägareförbundet Skåne