Du missar väl inte Jägareförbundet Skånes invigning av Agusa Vilthägn på lördag 13 augusti

måndag, 8 augusti 2022

Jägareförbundet Skånes övertagande av driften och inbjudan till officiell invigning av Agusahägnet har fått stor uppmärksamhet.

Vi är mycket glada för detta stora intresse men måste nu tyvärr på grund av utrymmesbrist stänga anmälan för denna gång.

Äntligen är vi klara att dra igång Agusa vilthägn igen.

Efter mycket diskussion och massor av jobb sedan vi tog över driften från Svenska Jägareförbundet är det dags! Jägareförbundet Skåne hälsar alla jägare, hundintresserade och andra Agusavänner välkomna till invigning och Öppet Hus.

Lördag den 13 augusti 2022 klockan 10.00 öppnas grindarna till vilthägnet för en formell invigning med bandklippning. Löpande fram till klockan 14 kommer vi att berätta om verksamheten, visa hundträningar och ge en överblick kring kommande aktiviteter, planer och tankar.

Agusa kommer så klart även fortsatt att satsa stort på diplomering av vildsvinshundar och hundträning i många andra former. En del av detta kommer vi att visa upp under invigningsdagen.

Agusa är också ett jakthägn och ska så förbli. Mer om planerna inför höstens och vinterns jakter ska vi också berätta.

Vid hägnet finns inte obegränsat med parkeringsplatser. Vi har därför beslutat att begränsa antalet besökare till 100 föranmälda personer.

Grillad korv med tillbehör kommer att finnas att köpa.

Anmälan sker på länken: https://docs.google.com/forms/d/12x_YH7q7sjClPv8JOSE5ZLXSnTSv73G5RLH5sOZXKig