Svenska Jägareförbundet genomför Trofévärdering på Jakt & Friluftsgården i Lund 20 oktober

onsdag, 7 september 2022

Inlämning från nu fram till den 20 oktober går det att lämna in nationella troféer för bedömning till Jakt & Friluftsgården kolla butikens öppettider på FB eller hemsida.

Vi mäter troféer den 20 oktober mellan kl. 1500–1900

Avhämtning av inlämnad trofé sker efter den 20 oktober och framåt.

Vad gäller:
-Trofén ska ha torkat 1 månad från kokningstillfället

– Trofén får inte vara monterad dvs. ingen platta

Avgifter för trofébedömning

Horn och betar

300 kronor för medlemmar, 600 kronor för icke medlem, 150 kronor för medalj oavsett typ av trofé. Vi gör inte längre någon skillnad för horn, betar eller kranium.

OBS! Värderingsintyg, ev. medalj och faktura skickas brevledes till troféägaren.

Frågor ställs till Poul-Erik Jensen e-post info@agrojakt.se eller 070–3833072

Bifoga uppgifter till inlämnad trofé nedan om:
Troféägarens namn:

Adress:

Telefonnummer:

När djuret är skjutet datum:

Vilken plats djuret är skjutet på:

Kommun och län:

Om djuret är skjutet i hägn ange det!