Lite vilt hemma på Vitemölle denna gång men vi hade trevligt ändå

tisdag, 11 oktober 2016

Det brukar alltid vara ganska gott om vilt på Jägareförbundet Skånes utbildningsjakter på Vitemölle.

Men i fredags (7/10) var tydligen viltet på ”utflykt” till andra marker?

Trots vädret – en hård och isande blåst – och det ringa antalet vilt på viltparaden så verkade deltagarna nöjda med dagens äventyr.

Bilderna i vårt bildarkiv speglar mest den enda säkra såten – ”madasåten”.

Johan Olsson har skrivit ner några rader från jakten och har också tillsammans med Gun Eriksson bidragit med bilder.

utbildningsjakt-pa-vitemolle-strovomrade-7-okt-2016

Bildarkiv:

Nerladdningsbara filer

utbildningsjakt-pa-vitemolle-strovomrade-7-okt-2016
Titel: utbildningsjakt-pa-vitemolle-strovomrade-7-okt-2016 (0 click)
Rubrik:
Filename: utbildningsjakt-pa-vitemolle-strovomrade-7-okt-2016.pdf