Enstaka platser kvar till vildmarkslägret för 10-15 åringar

lördag, 15 juli 2017

Det finns fortfarande några få platser kvar till Jägareförbundet Skånes populära vildmarksläger som är avsett för ungdomar 10-15 år.

Lägret genomförs 5–6 augusti på Fulltofta strövområde mitt i Skåne med övernattning i militärtält.

Läs mer om alla spännande saker du får vara med om här: https://jagareforbundetskane.se/evenemang/vildmarkslager-for-ungdomar-i-aldern-11-15-ar-pa-fulltofta/

Tag direkt kontakt med Jägareförbundet Skånes ungdomsledare Dag Olsson ( dag.olsson@alfalaval.com ) om du vill anmäla dig – först till kvarn!!!