Nu har Skånes fältviltprojekt nått in på Jordbruksverkets hemsida

onsdag, 20 september 2017
Av: Uno

Jägareförbundet Skåne driver sedan ett par år ett fältviltsprojekt som startade på initiativ av Österlens jaktvårdskrets, för att vara exakt av viltvårdsentusiasten Lars Bengtsson på Valterlunds gård där man i generationer intresserat sig för att skapa goda förutsättningar för fältviltet.

Traditionen förs vidare av nuvarande ägaren till gården Lars Bengtssons son Magnus. 

Det känns verkligen positivt att Jordbruksverket uppmärksammat och lyfter fram fältviltet på sin hemsida. 

Bilder från studiebesök på Valterslund 2014.

Länken till Jordbruksverkets hemsida: http://www.jordbruksverket.se/amnesomraden/stod/jordbrukarstod/forgroningsstod/radgivning/villdusatsavilt.4.303136b615e25d06e99dfe9.html?utm_source=ATL&utm_medium=Banner+mobil&utm_campaign=Vill+du+satsa+vilt%3F  

 

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.