Vård i det vilda – rädda liv på människa och hund

tisdag, 16 januari 2018
Av: Uno

VÅRD I DET VILDA

Gå utbildningen Vård i det Vilda, så kan du göra skillnad och rädda liv om någon människa eller hund i din närhet blir skadad. Med rätt utrustning och kunskap förbättras förutsättningarna markant. Vård i det vilda är ett utbildningsprojekt vi driver tillsammans med Svenska Kennelklubben. 

På hemsidan Vård i det vilda kan du läsa mer om utbildningen, var kurser arrangeras m.m.

http://vardidetvilda.se/

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.