Lyckad start på steg 2 kursen för jakthundsinstruktörer

fredag, 31 maj 2019
Av: Uno

Under fem dagar i anslutning till Krstihimmelsfärdshelgen genomförs en steg 2-kurs för jakthundsinstruktörer i Ystad.

Alla eleverna, totalt 12 stycken, med ett blekingeundantag, kommer från Skåne.

Vår proffsiga kursledning Marieth Johansson och Marie Strauss kommer också från Skåne. Detta upplevs som positivt eftersom man märker ett stort personligt engagemang för de enskilda elevernas utveckling under kursen.

Kursen handlar mycket om problemlösning av olika hundproblem och det kan då också vara en fördel att ha två mentorer på nära håll vid eventuella mera komplicerade  problemlösningar efter kursens slut. 

Vi återkommer med återkoppling från eleverna efter kursen.

Bildgalleri (Foto Uno Strand, Anja Månström och Fredrik Jönsson:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.