Fantastiskt – Jakt med lös hund klassat som svenskt kulturarv

torsdag, 25 juni 2020

Svenska Kennelklubben och Svenska Jägareförbundet har under flera år arbetat för att trygga jakten med lös hund, nu har vi nått vår första milstolpe.
– I den första delen – som avser att få jakten med lös hund klassad som ett immateriellt kulturarv i Sverige – har Svenska Kennelklubben gjort ett lysande arbete med att få det godkänt, säger generalsekreterare Bo Sköld.

Läs mer här: https://jagareforbundet.se/aktuellt/forbundsnyheter/2020/06/fantastiskt—jakt-med-los-hund-klassat-som-svenskt-kulturarv/