Aktivitet:

FULLBOKAT! Utbildningsjakt pyrsch/vaktjakt dovhjort, vildsvin och rådjur Degeberga 3–4 september

Arrangör:Jägareförbundet Skåne
Datum:
2022-09-03--04
Klockan:
Lördag 1400-söndag ca 1000.
Plats:
Degeberga
Koordinater:

Senast:
Två veckor före aktiviteten
Till:
Enligt anmälningslänk nedan
Kostnad:
1000 kr (ungdom 500 kr)

Namn:
Håkan Nilsson
Telefon:
E-post:
hakan.nilsson@jagareforbundetskane.se

Övrigt

Vi träffas på lördagen kl 1400 vid Degeberga kyrka, åker till Södra Gärds skjutbana för inskjutning/kontrollskjutning och därefter till Degeberga stugby för inkvartering.

Information/utbildning om den aktuella jakttypen samt genomgång av PM för jakten med säkerhetsbestämmelser.

Uttransport till jaktmarken där var och en tilldelas ett jakttorn.

Vaktjakt under kvällspasset tills mörkrets inbrott och därefter återsamling till stugbyn för genomgång av erfarenheter, tillvaratagande av skjutet vilt samt korvgrillning.

Kort nattvila och därefter tidig utgruppering till jaktområdet  för morgonpasset under gryningen och till ca 0830.

Tillvaratagande av skjutet vilt, erfarenhetsgenomgång, återtransport till stugbyn och avslutning.

Du måste vara medlem i Jägareförbundet, ha löst jaktkort, medföra eget vapen (klass 1) och ammunition och egen fika till första dagens eftermiddag.

Är du ny jägare så kan vi tillhandahålla bisittare. Ange detta i din anmälan.

Anmälningslänk: https://docs.google.com/forms/d/1xc_-BOCUF1EVLAMTofuA2meV7CJAQeuu4NOSLFZE48o/edit